Announcement

Collapse
No announcement yet.

Епоксидка для творчості

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Епоксидка для творчості

Давно хочу спробувати себе у творчих проєктах з епоксидною смолою, але не можу визначитися, який саме матеріал обрати. Хочу зробити щось унікальне, можливо, прикраси чи декоративні підставки. Що порадите для початківця? Які є нюанси роботи з цією смолою?

Раджу тобі Epoksar ювелірна смола купити https://mygarden.com.ua/ua/goods/yuvelirnaya-smola-lux/ в MyGarden — це ідеальний вибір, якщо хочеш створити щось особливе. З Epoksar легко працювати, навіть для початківця: вона прозора, швидко твердне, і можна додавати всілякі пігменти та дрібні деталі. Мої перші проєкти були підставками з кольоровими вкрапленнями — виглядає так, ніби застигли краплини фарби у склі. А ще можна зробити біжутерію, кулони чи сережки з природними матеріалами всередині, як от листочки чи навіть пісок із пляжу! Головне — фантазуй, і у тебе вийдуть справжні шедеври!

Comment

Для початку, спробуйте епоксидну смолу для новачків – вона простіша у використанні. Для прикрас та котячих підставок підійдуть прозорі смоли, які дозволять створити ефектні композиції. Не забувайте про безпеку: працюйте в добре провітрюваному приміщенні, використовуйте рукавички та маску. Головний нюанс – точне дотримання пропорцій при змішуванні смоли та затверджувача.

Comment

Working...
      X